Jeugd PH siert zich drie seizoenen met shirtreclame voor Join4Energy

Met gepaste trots plaats ik onderstaand nieuwsbericht op onze site. Ik ben 25 jaar lid van PH in Almelo. Dat mijn vereniging onze stichting Join4Energy en dus ook onze doelstelling op deze wijze een warm hart toe draagt doet mij goed.

Officieel bericht PH Almelo

PH Almelo gaat met ingang van het seizoen 2012-2013 de shirtreclame op de shirts van alle jeugdspelers koppelen aan een goed doel. Wij zijn dan ook trots te mogen melden dat de stichting Join4Energy (www.join4energy.nl) de komende drie seizoenen op de tenues van alle jeugdleden zal komen te staan.

Join4Energy is in 2009 opgericht, o.a. door PH-lid Jordi Kremer. De stichting zet zich in tegen de zogenaamde energiestofwisselingsziekte. 70% van de kinderen met deze ziekte halen de volwassen leeftijd van 18 jaar niet. Er is momenteel nog geen medicijn, maar in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen zijn ze wel druk bezig met de ontwikkeling daarvan. Binnen 7 jaar kan er een medicijn zijn. Wekelijks worden er in Nederland gemiddeld 2 kinderen geboren met deze zeldzame ziekte.

Uit de jeugd van PH Almelo zijn meerdere energieke spelers gekomen die op eredivisie niveau spelen, zoals recentelijk Brian van Loo en Wout Brama. De doelstelling van onze jeugdopleiding sluit dan ook nauw aan bij Join4Energy. Vandaar dat de jeugdspelers van PH Almelo de komende drie seizoenen hun energie schenken aan Join4Energy.

Hiertoe toveren wij bij PH Almelo het kunstgrasveld 6 (het kunstgrasveld met dug-outs) om tot Join4Energy veld. Het gehele veld wordt voorzien van reclameborden voor Join4Energy en zijn sponsoren. Op het complex gaan wij ook vorm geven aan dit project, nadere invulling volgt nog.
We denken hierbij aan een zuil (of bord) met naamsvermelding van alle sponsoren voor Join4Energy bij de ingang van veld 6.
Er hebben zich al meer dan 15 sponsoren voor dit unieke project gemeld.

Wilt u meer info?
Neem dan contact op met Eef Barendrecht, coördinator sponsoring PH Almelo : 06-50666071 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website PH Almelo