Bestel Join4Energy sponsorwijn

Het Twentsch Wijnhuis uit Vasse heeft een wijnactie opgezet om geld in te zamelen voor Join4Energy. Er wordt een speciale 'Join4Energy Mont Ventoux Challenge' sponsorwijn van Domaine Bouvachon-Nominée uit 2010 aangeboden.

Deze wijnactie is opgezet door Ian Ziegerink en Ivar Jaspers. Vorig jaar hebben zij, samen met vele anderen de Mont Ventoux beklommen. Enthousiast geworden door de Challenge en vooral het doel van de Challenge, willen zij dit jaar een grotere bijdrage leveren. Het principe is heel eenvoudig: U drinkt thuis uitstekende biologische rode wijn uit de omgeving van de Mont Ventoux en tegelijkertijd sponsort u Join4Energy. Zo drinkt u thuis met een heel warm gevoel.Ian en Ivar en zijn verstokte wieler-, en wijnliefhebbers en werknemers van het Twentsch Wijnhuis in Vasse. Samen gaan zij de uitdaging aan om meer sponsorgeld bijeen te krijgen. Bestel de 'Join4Energy Mont Ventoux Challenge' sponsorwijn van Domaine Bouvachon-Nominée uit 2010 nu en drink met dubbel voordeel. U sponsort en drinkt thuis een unieke biologische kwaliteitswijn geselecteerd door wijnkopers met jarenlange ervaring.

De wijn
De vriendelijke Jean Paul Bouvachon kiest voor biologische wijnbouw. Zijn kleine Côtes-du-Rhône wijngaard waar de Join4Energy druiven vandaan komen ligt tegenover zijn wijngaarden in het beroemde Châteauneuf-du-Pape. Deze "kleine Châteauneuf" is een sappige, kruidige en doordrinkbare rode wijn. De gebruikte druivenrassen zijn Grenache, Syrah, Mourvedre en Cinsault. 2010 is een topjaar dat nu al vergeleken wordt met de topkwaliteit van 2007. U kunt de wijn eventueel opleggen tot 2014. Natuurlijk heeft de wijn een origineel 'backlabel' waarop alle informatie over de wijn te vinden is.

De wijn werd in het wijnblad Perswijn editie december 2011 uitstekend beoordeeld: bramen, zoethout, structuur en tannines, mooi warm, zonder gelikt of zwoel over te komen.****

Bestelling
Indien u de wijn wilt bestellen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bestel via onze webshop. De prijs van de wijn is € 7,95 per fles. Uw bestelling vanaf 6 flessen wordt binnen een week uitgeleverd. Van iedere fles gaat € 3,00 direct naar Stichting Join4Energy. U wenst voor inkoop eerst te proeven? Dat kan: De wijn staat op de proeftafel bij het Twentsch Wijnhuis in Vasse. Wees er snel bij want wij konden beperkt inkopen.
Minimale afname per doosje van 6 flessen voor € 47,70. Bij afname van twee doosjes (12 flessen) bezorgt het Wijnhuis gratis in heel Nederland. De bijdrage in de verzendkosten bij aankoop van 6 flessen is € 5,00. Het Wijnhuis levert direct aan u uit en na levering ontvangt u een factuur van het Wijnhuis. Vanzelfsprekend kunt u de wijn ook ophalen bij het Wijnhuis.

Adres: Denekamperweg 148 in Vasse. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen: 0541-680279 (Twentsch Wijnhuis) of 06-53325401 (Ivar Jaspers).

Sportieve wijngroet,

Ivar Jaspers en Ian Ziegerink – Twentsch Wijnhuis