24 uurs-actie AOC Oost Almelo

12 april wordt er op het AOC Oost Almelo een grote actie gehouden om geld in te zamelen voor de stichting Join4Energy. De leerlingen droegen eerder al bij door middel van een sponsorloop, nu heeft ook u de kans om een bijdrage te leveren tijdens deze gezellige dag!


Het grootste gedeelte van de dag is bestemd voor de leerlingen maar van 18:30-22:00 uur is de school open voor ouders, opa’s en oma’s, vrienden, kennissen en andere belangstellenden. Op dat moment is er de mogelijkheid om allerlei leuke en gezellige workshops te volgen en is er een markt. De leerlingen zullen zelf allerlei acties ondernemen om voor het goede doel het geld uit uw zak te kloppen. De avond wordt afgesloten met een veiling met de meest uiteenlopende producten. Van wielerkleding tot een houten tuinhuisje, u kunt er op bieden.

We geven u ook de mogelijkheid om zelf een workshop te geven of een kraampje te huren voor de markt.

Workshops
Vindt u het leuk om iets te doen voor het goede doel en bent u bijvoorbeeld creatief? U kunt uw workshop geven tijdens deze gezellige avond. Een deel van de opbrengst gaat naar Join4Energy! Meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Markt
Wilt u uw zolder opruimen en het aan de man brengen? Maakt u prachtige ansichtkaarten die het waard zijn te verkopen? Geef uw ondernemersgeest ruim baan en huur voor € 10,- een kraampje op onze markt. Of heeft u andere goede ideeën? Mail Leon Oude Wesselink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veiling
Heeft u thuis nog een Rembrandt waar u toch niet naar kijkt? Wilt u als ondernemer bijdragen met een veilingitem uit uw zaak? Heeft u een zeilboot waar een dagje op meegevaren kan worden? Of heeft u ander idee voor de veiling? Neem voor meer info contact op met Johan Maris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

’s Nachts gaat de actie gewoon door. Dan zijn er voor de leerlingen tal van activiteiten waarmee geld wordt opgehaald voor het goede doel.

Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden over het uiteindelijke, volledige programma.

Zet 12 april maar vast in de agenda!

Met vriendelijke groet,
Het AOC Oost ‘Join4Energy’ team.