Clinic zaterdag 3 maart

Zaterdag 3 maart wordt onder leiding van Rob Harmeling en Erwin Nijboer een Clinic georganiseerd. De ontvangst is bij Yalp, Nieuwenkampsmaten 12, 7472 DE in Goor. Yalp neemt zelf met een team van 9 deelnemers mee aan de Challenge. De Clinic begint om 10:30 met een introductie van Rob en Erwin. Er zal een toelichting zijn door sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis. Chef d’Equipe Ben Kremer zal nog kort een aantal zaken rond de Challenge bespreken.

Tevens is er voorafgaand aan de clinic vanaf 10:00 uur (een half uur eerder) gelegenheid om fietskleding te passen, zodat je zeker kunt zijn van een passende maat tijdens de Challenge.

We verwachten dat de Clinic rond 14:00 zal zijn afgelopen. Na afloop kan gedouched worden in de nabijgelegen sporthal “De Mossendam”. Bij slecht weer zal een binnentraining worden georganiseerd, neem voor de zekerheid je sportschoenen mee.

Meldt je aan voor de clinic via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als bijdrage in de kosten vragen wij Euro 5,-- p.p., ter plekke contant te voldoen aan de penningmeester!