Sportvoedingwebshop

Vorig jaar kwamen wij in gesprek met Join4Energy. Via een van de deelnemers werden wij getipt: “Ik ga Join4Energy doen, een super mooi evenement. Iets voor jullie om aan deel te nemen?” Aldus Roel Nagtegaal. Hij bracht ons in contact met Jordi Kremer, initiatiefnemer van dit mooie event. Hij vertelde ons over het goede doel en de stofwisselingsziekte. De samenwerking was snel een feit.


Deelnemen aan de Join4Energy is niet alleen een prachtige, maar vaak ook emotionele ervaring. Een ieder heeft zijn eigen doel / ervaring. Ken je de helden van dichtbij, of iets verder weg, dan weet je waar je het voor doet. Wij schrokken van de keiharde feiten: 70% van de kinderen met een energiestofwisselingsziekte overlijdt voor hun 18e jaar. Wat een nare ziekte. It has to be stopped! Je fietst voor een geweldig goed doel. Als sporter probeer je geld op te halen met activiteiten, ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar energiestofwisselingsziekten, met als uiteindelijk doel het ontwikkelen van een medicijn. SportvoedingWebshop.com draagt ook graag haar steentje bij.

Lees het hele artikel over sportvoeding en bekijk de verschillende aanbiedingen op de website van sportvoedingwebshop.com