Spin for Life – Bewegingscentrum Switte Buitenpost

Spin for Life is een fantastische spinning/sport actie voor het goede doel die bij 76 sport en fitnesscentra in Nederland in de maand maart 2012 plaatsvindt.

Op zaterdag 31 maart vindt bij ons centrum Spin for Life plaats van 16.00 - 21.00 uur!
Het is een initiatief van de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Het doel is het ophalen van zoveel mogelijk geld voor de stichting Villa Joep. Villa Joep strijdt tegen neuroblastoom kinderkanker. Daarnaast is de helft van de opbrengst bestemd voor Join4Energy.


Team Switte en Join4Energy
Van 31 mei t/m 3 juni doet ons Switte-team mee aan de Mont Ventoux Challenge. Het team bestaat uit Rindert Zijlstra, Elmar Schraa en Theo Wouda.
Stichting Join4Energy zet zich in om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. Met dit geld wordt het onderzoek naar deze ziekten gesteund.


Deelname Spin for Life – Bewegingcentrum Switte
Je kunt je per uur of voor meerdere uren inschrijven á € 5,= per uur. Aanmelden kan via de inschrijfformulieren welke verkrijgbaar zijn bij de balie van Bewegingscentrum Switte.

Niet deelnemen maar wel steunen?
Dat kan! Je kunt andere deelnemers sponsoren. Zij hebben bij hun inschrijfformulier ook een sponsorformulier ontvangen. Hiermee kun je hen sponsoren per kwartier of voor een vast bedrag. Daarnaast zijn er ook nog sponsorformulieren waarmee je het Switte rechtstreeks kunt sponsoren. Of via de volgende website: http://www.join4energy.nl/