Spinning-event Team Expert

Wij kunnen alleen maar zeggen : ENORM BEDANKT ALLEMAAL !

Lieve mensen : DANK DANK DANK !

Wat een overweldigende dag is het vandaag geweest :
Zondag 18 maart – samen op de fiets voor Bente (en haar lotgenoten).

70 spinningfietsen – bereden door 82 personen, 6 wielrenners op tacx-trainers die virtueel de Mont Ventoux beklommen, twee hele enthousiaste spinning-instructeurs die de boel vanaf het podium aanstuurden, en vele, vele, enthousiaste toeschouwers die ons, op wat voor wijze dan ook, een warm hart toe dragen.

Zo’n 2 ½ uur is er continue mega-enthousiast gefietst, er werd genoten en tussendoor vonden er nog 3 loterij-rondes plaats, waarin vele mooie prijzen per ronde weggeven werden. De gehele zaal kon op 2 grote schermen continue volgen hoe het de 6 wielrenners intussen verging, en daar was dan ook veel belangstelling voor : Maarten van Leeuwen wist binnen 1 ½ uur de top van de Mont Ventoux te bereiken. Werkelijk een mega-tijd voor deze jonge renner, petje af ! Iedere wielrenner die de top bereikte werd onder luid applaus van het publiek “binnen” gehaald.

Na het spinning/- en wielergebeuren was er de mogelijkheid om in koppels tegen elkaar te strijden op tijdritfietsen. Uiteindelijk mocht Patrick v.d. Doelen zich de snelste man van de dag noemen, en Fieke Langens de snelste vrouw : namens Electrolux en Expert gingen zij ieder met een RVS-koel/vriescombinatie naar huis !

De dagopbrengst heeft onze stoutste verwachtingen meer dan overtroffen : € 14.132,-- ! ! !


Wat de kinderen van basisschool de Hoogakker opgehaald hebben kunnen we nu nog niet apart vermelden omdat we weten dat daarvan nog niet alles binnen is, maar daar komen we zeker nog mee. Hartverwarmend wat al deze kinderen de afgelopen 1 ½ week allemaal bedacht en gedaan hebben om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Join 4 Energy : sponsorloop (waarvoor we uitgenodigd werden), cakejes bakken/verkopen, narcissen verkopen, bloemstukjes in de klas maken en verkopen, statiegeld ophalen aan de deur, klusjes doen . Het is in de Meent vandaag al extra benoemd (en luid voor geapplaudisseerd) maar aan alle kinderen DANK ! Geweldig wat jullie gedaan hebben!

{CustomCode}src="http://www.flickr.com/slideShow/index.gne?set_id=72157629292736218",width="650",height="500"{/CustomCode}

Dank aan allen die de prijzen voor onze loterij beschikbaar hebben gesteld!
Dank aan de 4tal sportscholen die hun spinningfietsen belangeloos beschikbaar hebben gesteld!
Dank aan hen die het mede mogelijk maakten dat iedere fietser vandaag een goody-bag mocht ontvangen, het is door de fietsers zeer gewaardeerd.
Dank aan hen die zorgden voor de inwendige mens, de broodjes vonden gretig aftrek.
Dank aan allen die spontaan mee gingen helpen met de voorbereidingen afgelopen zaterdag, maar ook tijdens het evenement en na afloop met het opruimen. Mooi dat dit zo spontaan dan tot stand komt.
En zeker niet te vergeten : DANK lieve mensen voor het sponsoren/verzorgen/drukken van onze flyers, posters, standaardjes in de winkels en niet te vergeten de sporthanddoeken voor alle deelnemers aan deze dag!

We gaan ons de komende weken bezig houden met trainen, trainen en nog eens . . .
Op 14 april zullen we met ons team deel nemen aan de Amstel Gold race, een goede voorbereiding op de Mont Ventoux, die voor 2 juni op onze agenda staat.

Jullie gaan er nog van horen, sportieve groeten team Expert : Wilfred & Jack van Erp,
Daisy Sleutjes, Mark v.d. Braak, Leo Versantvoort, Richard & Fieke Langens.