Bike2theCloud party

Op vrijdag 16 maart heeft het team van Bike2thecloud een feest- en veilingavond georganiseerd voor Join4Energy. Zij beklimmen in juni met 13 personen de Mont Ventoux voor het goede doel. De opbrengst van de veilingavond was maar liefst € 13.300,-.


Voor het 3e jaar gaan er van 31 mei t/m 3 juni enkele honderden enthousiastelingen naar Frankrijk om de Mont Ventoux te beklimmen en daarmee gesponsord geld bijeen te fietsen voor Join4Energy. Een partner stichting van Energy4All. Het team van Bike2thecloud is opgezet door Bert Teunissen. Bert Teunissen sponsorde al eerder dappere Mont Ventoux beklimmers, maar gaat de kale berg dit jaar met een eigen team van 13 personen beklimmen. Voor de minder getrainde Deldense ondernemer van het jaar een hele uitdaging.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, organiseerde het team van Bike2thecloud voorafgaand aan de beklimming afgelopen zaterdag al een feest- en veilingavond. Zo'n 120 mensen bezochten de grandioze feestavond in het Wapen van Delden. Op geheel eigen en originele wijze wist oud voetballer en veilingmeester Kick van der Vall de vele gesponsorde items aan de man te brengen, waaronder een zelf gebouwde Join4Energy racefiets door Jeroen Reinderink. Hij zal vóór overdracht aan de koper eerst zelf met deze fiets de Mont Ventoux beklimmen. Daarnaast werden onder andere schilderijen, etsen, een TV, een scooter, dagjes uit, voetbalshirts en nog vele andere items geveild door Van der Vall. Hij deed dit zeker niet onverdienstelijk; de opbrengst van de veilingavond voor Join4Energy was maar liefst €13.300,00!!!

Tot 29 april 2012 zijn er via BT Computer Services Delden loten te koop waarmee een iPad en een iMac te winnen zijn. Loten kosten € 10,00 en € 25,00 per stuk. De trekking van de verloting zal op 30 april 2012 plaatsvinden. Op elke 100 loten wordt 1 iPad/iMac verloot. De win kans is dus vele malen hoger dan in reguliere loterijen. Het belang van de loten is echter vele malen groter; ieder kind heeft toch recht op energie? U wordt dan ook van harte uitgenodigd om de volledige inzet van Bert Teunissen en zijn team te steunen voor de ernstig zieke kinderen. Sponsor de fietsploeg, koop een lot in de winkel van BT Computer Service of doneer anderszins een bedrag. Elk bedrag – groot of klein - is meer dan welkom!

Meer informatie over deze actie vindt u op www.bike2thecloud.nl