Sponsors

Webhelp

Bij Webhelp Nederland werken we samen met onze klanten aan succesvolle customer management oplossingen.

Website: www.webhelp.com

Apollo Vredestein

Apollo Vredestein B.V. maakt onderdeel uit van Apollo Tyres Ltd uit lndia. Apollo Tyres is een multinational met kantoren en productielocaties in onder meer India, Zuid-Afrika en Nederland. Het is een jonge, ambitieuze en dynamische organisatie die trots is op haar unieke identiteit. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Indiase stad Gurgaon.

Het Nederlandse Apollo Vredestein B.V. heeft haar hoofdkantoor in Enschede en ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden onder de merknamen Apollo en Vredestein. Dit gebeurt via een uitgebreid internationaal netwerk van eigen vestigingen in Europa en Noord-Amerika.

Website: www.apollovredestein.com

Ropa Neede

ROPA Neede is een dynamisch bedrijf dat zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden uitvoerd in de bouwsector.

Website: www.ropabouw.nl

Ads Schoonmaakgroep

ADS schoonmaakgroep is een schoonmaakorganisatie die 'schoon' op handen draagt. Dit in samenwerkingsverband met enkele gespecialiseerde ondernemingen. Door deze allianties zijn wij in staat om onze opdrachtgevers en mogelijke opdrachtgevers een nog grotere diversiteit aan diensten aan te bieden.

Website: www.ads-schoonmaakgroep.nl

Wensink

Zorgeloos rijden, dat is waarom u naar Wensink komt. Onze taak is ervoor zorgen dat u zich prettig voelt. In onze showroom, maar ook in uw eigen auto. En daarom bieden wij u graag complete service in elk aspect van uw rijervaring.

Website: www.wensink.nl

Protect PBM

Protect Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) is gespecialiseerd in dakveiligheid, dakbedekkingen, zonnepanelen en groendaken. Inmiddels hebben wij ons meer dan 25 jaar bewezen op het gebied van valbeveiliging en alles wat te maken heeft met het dak. Protect PBM is gevestigd in Brummen, maar werkt door heel Nederland.

Website: www.protect-pbm.nl

2Source4

IT-kosten verlagen bij bedrijven, het onderwijs en de zorg middels slimme Microsoft Cloud oplossingen, goede IT infrastructuur en betrouwbare hardware, dat is wat we doen.

Website: www.2source4.com

Maxim

Nummer 1 Sportvoeding

Voor iedere sporter is het van groot belang om vóór, tijdens en na de training of wedstrijd het lichaam te voorzien van de voldoende vocht, mineralen en voedingsstoffen.

Voor de actieve deelnemers van Join4Energy wordt er korting gegeven via de webshop van Maxim van 20%. Gebruik bij het bestellen de kortingscode “join20”

Website: www.maximsportvoeding.nl

Cyclosouvenir

Wie als fietser droomt er niet van om menig gerenommeerde col te beklimmen. Of heeft de klimtocht misschien al ondernomen en met succes beëindigd… Hoort daar dan geen mooi aandenken bij?

Website: www.cyclosouvenir.be

A2 Logistics Engineering

A2 Logistics Engineering is a 24/7  logistics service provider. Our goal is to take the best possible care of  your products and customers. By combining the force of our expertise, state of the art cross-docking facilities in the Netherlands and  business partners, we offer a solution to all your needs getting your products delivered in Ireland, Finland and Norway. All this is done with the highest regard to your products and most of all : your customers

Website: www.a2logistics.com

ViaData

ViaData is een ervaren ICT-dienstverlener. Wij zijn al actief vanaf 1998. Flexibel, onafhankelijk en deskundig. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar actief in heel Nederland. Door het succes van onze diensten en aanpak zijn er bij ViaData inmiddels zo'n 50 professionals werkzaam. Zij realiseren oplossingen met toegevoegde waarde en introduceren innovatieve diensten. Kenmerkend zijn de korte communicatielijnen. Trots zijn wij op onze belangrijkste troef: onze nuchtere en persoonlijke aanpak! Ook nieuwsgierig?

Website: web.viadata.nl

Cegeka

Cegeka levert kwalitatieve ICT-oplossingen die klanten helpen om hun businessdoelstellingen te realiseren. Cegeka telt 3200 medewerkers. In 2013 realiseerde Cegeka Groep een omzet van € 240.000.000, een groei van 12% ten opzichte van 2012. Wij beschikken over specifieke oplossingen voor de gezondheids-, sociale zekerheids-, retail-, logistieke, industrie-, publieke en financiële sector. Onze jarenlange ervaring in die sectoren garandeert u concreet resultaat.

Website: www.cegeka.nl

HumanCapitalCare

Samen werken aan gezondheid. Vanuit deze gedachte adviseert en ondersteunt HumanCapitalCare organisaties bij een positieve en op gezondheid gerichte aanpak van werk en arbeidsomstandigheden. Het doel hierbij is het verhogen van productiviteit, kwaliteit en resultaat door het creëren van optimale arbeidsomstandigheden en het beschikken over competente, gemotiveerde en gezonde medewerkers. Hiermee leggen we de basis voor het toekomstige succes van onze klanten.

Website: www.humancapitalcare.nl

Network Innovations

Communicate. Anywhere.

Website: www.networkinv.com

Maclean

Mac Lean Products B.V. is sinds 1946 een producent en leverancier voor de DHZ - branche, Parkethandel, Woninginrichter en Hout - en Bouwmaterialenhandel in Europa en Noord-Amerika. In nauwe samenwerking met eigen productie en exclusieve leveranciers levert Mac Lean Products een actueel assortiment. Een groot aantal (gepatenteerde) producten is in eigen huis ontwikkeld. Mac Lean Products reageert snel op de laatste ontwikkeling in de markt.

Website: www.macleanproducts.nl

 

Sponsoren / Ondersteuning

 

Eshuis

Eshuis Accountants en Adviseurs biedt ondernemers professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, fiscaliteit en personeelsdiensten. We helpen onze klanten risico’s te beheersen en kansen te benutten. Onze specialisten werken verdeeld over onze drie vestigingen en bezitten allemaal de juiste vakinhoudelijke kennis.

Website: www.eshuis.com

Flynth

Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth, de Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers met 35.000 klanten, ruim 1.800 medewerkers en ruim 60 vestigingen. De organisatie is sterk in het MKB, de agrarische sector en tuinbouw.

Website: www.flynth.nl

Vivon

Vivon is een organisatie die zich richt op voorlichting over en verkoop van medische instrumenten op cardiovasculair gebied. Een van de belangrijkste productgroepen is de Automatische Externe Defibrillator (AED).

Website: www.vivon.nl