Sponsors

Webhelp

Bij Webhelp Nederland werken we samen met onze klanten aan succesvolle customer management oplossingen.

Website: www.webhelp.com

Apollo Vredestein

Apollo Vredestein B.V. maakt onderdeel uit van Apollo Tyres Ltd uit lndia. Apollo Tyres is een multinational met kantoren en productielocaties in onder meer India, Zuid-Afrika en Nederland. Het is een jonge, ambitieuze en dynamische organisatie die trots is op haar unieke identiteit. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Indiase stad Gurgaon.

Het Nederlandse Apollo Vredestein B.V. heeft haar hoofdkantoor in Enschede en ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden onder de merknamen Apollo en Vredestein. Dit gebeurt via een uitgebreid internationaal netwerk van eigen vestigingen in Europa en Noord-Amerika.

Website: www.apollovredestein.com

Ropa Neede

ROPA Neede is een dynamisch bedrijf dat zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden uitvoerd in de bouwsector.

Website: www.ropabouw.nl

Maxim

Nummer 1 Sportvoeding

Voor iedere sporter is het van groot belang om vóór, tijdens en na de training of wedstrijd het lichaam te voorzien van de voldoende vocht, mineralen en voedingsstoffen.

Voor de actieve deelnemers van Join4Energy wordt er korting gegeven via de webshop van Maxim van 20%. Gebruik bij het bestellen de kortingscode “join20”

Website: www.maximsportvoeding.nl

Ads Schoonmaakgroep

ADS schoonmaakgroep is een schoonmaakorganisatie die 'schoon' op handen draagt. Dit in samenwerkingsverband met enkele gespecialiseerde ondernemingen. Door deze allianties zijn wij in staat om onze opdrachtgevers en mogelijke opdrachtgevers een nog grotere diversiteit aan diensten aan te bieden.

Website: www.ads-schoonmaakgroep.nl

Bleeker lease

Zorgeloos zakelijk rijden? Dat vraagt om Bleeker Lease: uw vertrouwde specialist in Twente en omgeving. Wij bieden een persoonlijke benadering en volmaakte flexibiliteit, tegen transparante en messcherpe tarieven. Met personen- en bedrijfsauto’s van elk merk en type, in elke leasevorm die u maar wilt. Inclusief de hoogwaardige totaalservice van een modern automotivebedrijf. Wat wilt u nog meer? Meer weten of direct een offerte? Bel 088-7307572 Of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.bleekergroep.nl/lease

Protect PBM

Protect Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) is gespecialiseerd in dakveiligheid, dakbedekkingen, zonnepanelen en groendaken. Inmiddels hebben wij ons meer dan 25 jaar bewezen op het gebied van valbeveiliging en alles wat te maken heeft met het dak. Protect PBM is gevestigd in Brummen, maar werkt door heel Nederland.

Website: www.protect-pbm.nl

Cyclosouvenir

Wie als fietser droomt er niet van om menig gerenommeerde col te beklimmen. Of heeft de klimtocht misschien al ondernomen en met succes beëindigd… Hoort daar dan geen mooi aandenken bij?

Website: www.cyclosouvenir.be

A2 Logistics Engineering

A2 Logistics Engineering is a 24/7  logistics service provider. Our goal is to take the best possible care of  your products and customers. By combining the force of our expertise, state of the art cross-docking facilities in the Netherlands and  business partners, we offer a solution to all your needs getting your products delivered in Ireland, Finland and Norway. All this is done with the highest regard to your products and most of all : your customers

Website: www.a2logistics.com

ViaData

ViaData is een ervaren ICT-dienstverlener. Wij zijn al actief vanaf 1998. Flexibel, onafhankelijk en deskundig. Wij zijn gevestigd in Friesland, maar actief in heel Nederland. Door het succes van onze diensten en aanpak zijn er bij ViaData inmiddels zo'n 50 professionals werkzaam. Zij realiseren oplossingen met toegevoegde waarde en introduceren innovatieve diensten. Kenmerkend zijn de korte communicatielijnen. Trots zijn wij op onze belangrijkste troef: onze nuchtere en persoonlijke aanpak! Ook nieuwsgierig?

Website: web.viadata.nl

Cegeka

Cegeka levert kwalitatieve ICT-oplossingen die klanten helpen om hun businessdoelstellingen te realiseren. Cegeka telt 3200 medewerkers. In 2013 realiseerde Cegeka Groep een omzet van € 240.000.000, een groei van 12% ten opzichte van 2012. Wij beschikken over specifieke oplossingen voor de gezondheids-, sociale zekerheids-, retail-, logistieke, industrie-, publieke en financiële sector. Onze jarenlange ervaring in die sectoren garandeert u concreet resultaat.

Website: www.cegeka.nl

HumanCapitalCare

Samen werken aan gezondheid. Vanuit deze gedachte adviseert en ondersteunt HumanCapitalCare organisaties bij een positieve en op gezondheid gerichte aanpak van werk en arbeidsomstandigheden. Het doel hierbij is het verhogen van productiviteit, kwaliteit en resultaat door het creëren van optimale arbeidsomstandigheden en het beschikken over competente, gemotiveerde en gezonde medewerkers. Hiermee leggen we de basis voor het toekomstige succes van onze klanten.

Website: www.humancapitalcare.nl

Bright Access

Bright Access staat voor een probleemloos en betrouwbaar glasvezelnetwerk voor bedrijven. Het is onze missie om glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen het bereik te brengen van het MKB. Wij vinden dat een glasvezelaansluiting een nutsvoorziening is, net zo onontbeerlijk als een water- of elektriciteitsaansluiting. Het realiseren daarvan moet dan ook net zo eenvoudig zijn, voor een prijs die realistisch en betaalbaar is. We ontsluiten daarom een geheel bedrijventerrein in één keer zodat alle aanwezige bedrijven zich kunnen aansluiten op dit bedrijfszekere en snelle glasvezelnetwerk.

Website: www.brightaccess.nl

 

Sponsoren / Ondersteuning

 

Vida Media

Vidamedia is een jong en energiek marketingbureau, en heeft zich sinds haar oprichting in 2009 ontwikkeld tot een professioneel en dynamisch bedrijf. Wat wij samen met u willen bereiken is de ontwikkeling van producten waar u voor staat en trots op kunt zijn. Een breed scala aan producten staan al in ons portfolio zoals: websites, videoproducties en verschillende vormen van grafisch ontwerp.

Website: www.vidamedia.nl

Flynth

Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth, de Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers met 35.000 klanten, ruim 1.800 medewerkers en ruim 60 vestigingen. De organisatie is sterk in het MKB, de agrarische sector en tuinbouw.

Website: www.flynth.nl

Vivon

Vivon is een organisatie die zich richt op voorlichting over en verkoop van medische instrumenten op cardiovasculair gebied. Een van de belangrijkste productgroepen is de Automatische Externe Defibrillator (AED).

Website: www.vivon.nl