Sponsors

Webhelp

Bij Webhelp Nederland werken we samen met onze klanten aan succesvolle customer management oplossingen.

Website: www.webhelp.com

Ropa Neede

ROPA Neede is een dynamisch bedrijf dat zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden uitvoerd in de bouwsector.

Website: www.ropabouw.nl

Maxim

Nummer 1 Sportvoeding

Voor iedere sporter is het van groot belang om vóór, tijdens en na de training of wedstrijd het lichaam te voorzien van de voldoende vocht, mineralen en voedingsstoffen.

Voor de actieve deelnemers van Join4Energy wordt er korting gegeven via de webshop van Maxim van 20%. Gebruik bij het bestellen de kortingscode “join20”

Website: www.maximsportvoeding.nl

Orona

Een toonaangevend concern op de Europese markt, dat internationale prestige geniet. Wij ontwikkelen oplossingen voor mobiliteit: liften, roltrappen en rolpaden.

Website: www.orona.nl

Ads Schoonmaakgroep

ADS schoonmaakgroep is een schoonmaakorganisatie die 'schoon' op handen draagt. Dit in samenwerkingsverband met enkele gespecialiseerde ondernemingen. Door deze allianties zijn wij in staat om onze opdrachtgevers en mogelijke opdrachtgevers een nog grotere diversiteit aan diensten aan te bieden.

Website: www.ads-schoonmaakgroep.nl

Cyclosouvenir

Wie als fietser droomt er niet van om menig gerenommeerde col te beklimmen. Of heeft de klimtocht misschien al ondernomen en met succes beëindigd… Hoort daar dan geen mooi aandenken bij?

Website: www.cyclosouvenir.be

Oad

Busreizen naar de mooiste bestemmingen boekt u bij Oad. Maar ook voor uw groepsreis op maat of het huren van een bus bent u bij Oad aan het huiste adres.

Website: www.oad.nl

 

Sponsoren / Ondersteuning

 

Vida Media

Vidamedia is een jong en energiek marketingbureau, en heeft zich sinds haar oprichting in 2009 ontwikkeld tot een professioneel en dynamisch bedrijf. Wat wij samen met u willen bereiken is de ontwikkeling van producten waar u voor staat en trots op kunt zijn. Een breed scala aan producten staan al in ons portfolio zoals: websites, videoproducties en verschillende vormen van grafisch ontwerp.

Website: www.vidamedia.nl

Flynth

Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth, de Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers met 35.000 klanten, ruim 1.800 medewerkers en ruim 60 vestigingen. De organisatie is sterk in het MKB, de agrarische sector en tuinbouw.

Website: www.flynth.nl

Vivon

Vivon is een organisatie die zich richt op voorlichting over en verkoop van medische instrumenten op cardiovasculair gebied. Een van de belangrijkste productgroepen is de Automatische Externe Defibrillator (AED).

Website: www.vivon.nl