Sponsors

Visschedijk Facilitair

Visschedijk Facilitair is een regionaal opererende organisatie met een sociaal maatschappelijke identiteit.

Website: www.visschedijk.nl

Ropa Neede

ROPA Neede is een dynamisch bedrijf dat zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden uitvoerd in de bouwsector.

Website: www.ropabouw.nl

Apollo Vredestein

Apollo Vredestein B.V. maakt onderdeel uit van Apollo Tyres Ltd uit lndia. Apollo Tyres is een multinational met kantoren en productielocaties in onder meer India, Zuid-Afrika en Nederland. Het is een jonge, ambitieuze en dynamische organisatie die trots is op haar unieke identiteit. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Indiase stad Gurgaon.

Het Nederlandse Apollo Vredestein B.V. heeft haar hoofdkantoor in Enschede en ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden onder de merknamen Apollo en Vredestein. Dit gebeurt via een uitgebreid internationaal netwerk van eigen vestigingen in Europa en Noord-Amerika.

Website: www.apollovredestein.com

Expert

De winkelformule Expert draagt duidelijk het beeld uit van een vakspeciaalzaak. Er is een zeer ruime keuze van alle vooraanstaande merken en iedere klant krijgt deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties.

Website: www.expert.nl

SMQ Group

De SMQ Group is opgericht in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een professionele partner voor de (semi-)overheid.

Met meer dan 100 medewerkers binnen de SMQ Holding staan wij midden in de maatschappij. Dit uit zich in onze missie en visie en het actief toepassen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Website: www.smq.nl

Exxellence Group

Exxellence Group is begonnen (onder de naam eMAXX) als spin-off bedrijf van de Universiteit Twente en nu, 11 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot een succesvolle software producent die totaaloplossingen levert aan de (semi)overheid. Met behulp van onze producten en diensten kunnen overheidsorganisaties de klant centraal stellen, hun digitale dienstverlening optimaliseren en voldoen aan de normen van belangrijke overheidsthema’s als het i-NUP.

Website: www.exxellence.nl

Webhelp - SNT

SNT is een facilitair contact center. Dit betekent dat wij Klantcontact afhandelen voor diverse bedrijven en instellingen. Allemaal organisaties die ervoor kiezen om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uit te besteden aan een specialist, SNT. Dat doen we al vijfentwintig jaar met ontzettend veel passie voor customer care.

Website: www.snt.nl

Orona

Een toonaangevend concern op de Europese markt, dat internationale prestige geniet. Wij ontwikkelen oplossingen voor mobiliteit: liften, roltrappen en rolpaden.

Website: www.orona.nl

Steggink Infra

Een jong ambitieus ingenieursbureau met oplossingen voor infrastructuur

Website: www.stegginkinfra.nl

Flynth

Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth, de Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers met 35.000 klanten, ruim 1.800 medewerkers en ruim 60 vestigingen. De organisatie is sterk in het MKB, de agrarische sector en tuinbouw.

Website: www.flynth.nl

TriMM - Internet Reality

TriMM is een full service internetbureau. We werken met passie aan online campagnes, internettoepassingen en platformen die gebruikers raken.

Website: www.TriMM.nl

Ads Schoonmaakgroep

ADS schoonmaakgroep is een schoonmaakorganisatie die 'schoon' op handen draagt. Dit in samenwerkingsverband met enkele gespecialiseerde ondernemingen. Door deze allianties zijn wij in staat om onze opdrachtgevers en mogelijke opdrachtgevers een nog grotere diversiteit aan diensten aan te bieden.

Website: www.ads-schoonmaakgroep.nl

Oad

Busreizen naar de mooiste bestemmingen boekt u bij Oad. Maar ook voor uw groepsreis op maat of het huren van een bus bent u bij Oad aan het huiste adres.

Website: www.oad.nl

Bleeker Autohuis

De Bleeker groep bestaat sinds 1933 en is uitgegroeid tot één van de grootste totaalaanbieders op mobiliteitsgebied in de regio Twente. De Bleeker Groep bestaat uit een Bleeker Autohuis, met viertal fullservice garage bedrijven, Bleeker Schadeherstel , Bleeker Auto Was, AutoRent Twente en Bleeker Lease.

Website: www.bleekergroep.nl

Sponsoren / Ondersteuning

Vida Media

Vidamedia is een jong en energiek marketingbureau, en heeft zich sinds haar oprichting in 2009 ontwikkeld tot een professioneel en dynamisch bedrijf. Wat wij samen met u willen bereiken is de ontwikkeling van producten waar u voor staat en trots op kunt zijn. Een breed scala aan producten staan al in ons portfolio zoals: websites, videoproducties en verschillende vormen van grafisch ontwerp.

Website: www.vidamedia.nl

Flynth

Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth, de Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers met 35.000 klanten, ruim 1.800 medewerkers en ruim 60 vestigingen. De organisatie is sterk in het MKB, de agrarische sector en tuinbouw.

Website: www.flynth.nl

Polyglas Kunststoffen

Polyglas Kunststoffen is opgericht in 1984, is gespecialiseerd in het handmatig fabriceren van uiteenlopende polyester producten, volgens mal, model of tekening. Polyglas Kunststoffen levert al ruim 25 jaar uitsluitend kwaliteitsproducten en gebruikt hiervoor grondstoffen van topkwaliteit.

Website: www.polyglaskunststoffen.nl

Drukkerij Roelofs

Drukkerij Roelofs in Enschede is een supermoderne vellenoffsetdrukkerij voor hoogwaardig en oogstrelend kleurrijk drukwerk.

Website: www.drukkerij-roelofs.nl

Vivon

Vivon is een organisatie die zich richt op voorlichting over en verkoop van medische instrumenten op cardiovasculair gebied. Een van de belangrijkste productgroepen is de Automatische Externe Defibrillator (AED).

Website: www.vivon.nl