Voor de 5e keer organiseert Join4Energy dit jaar de Run4Energy Loop.

Dit jaar hebben we een nieuwe opzet. Voor 10 euro inschrijfgeld verzorgen wij uw inschrijving bij de organisatie van de Singelloop Enschede en krijgt u van ons een mooi hardloopshirt waarin u loopt tijdens de singelloop. Er is dit jaar geen minimumbedrag qua verplichte sponsoring. Elke euro is natuurlijk meer dan welkom voor ons doel, de strijd tegen energiestofwisselingsziekten. De drie personen die op zaterdag 9 september 18.00 uur de hoogste sponsoropbrengst hebben krijgen na afloop van de singelloop een leuke prijs.

De Run4Energy Loop is op 10 september 2017 en start en finisht in het volkspark in Enschede. Voor meer informatie over de Singelloop Enschede wordt verwezen naar www.singelloop-enschede.nl.

Doe mee en schrijf je nu in!

Dit jaar gaat de netto-opbrengst van de Eshuis Accountants Bedrijvenloop naar Join4Energy. Naast de opbrengst van de bedrijvenloop zal dit jaar ook de Kidsrun aan het goede doel gekoppeld worden; kinderen die zich al sportend inzetten voor kinderen, die dit zelf niet kunnen. Over de invulling van de Kidsrun volgt op een later moment meer informatie.

Run4Energy - een initiatief van stichting Join4Energy