Held Hans Westerink

Motivatie

Finn voor jou ga ik deze gruwelijke berg op, zodat we deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit helpen. Je positiviteit en lach zal met kracht geven voor deze uitdaging!

Sponsors van Hans Westerink

Naam Motivatie
Ria en Richard van Dijk Hans,vanaf onderaan achter Hidde aan. Zet h'm op! Groetjes Ria en Richard
Laura Migchels Go for it
Daniella Jansen Wat zal dit bijzonder worden, samen met jouw vrouw en oudste zoon die verdomde berg op fietsen in de strijd tegen energiestofwisselingsziekte voor jullie Finn en alle andere MITO kinderen. Als team vinden wij dit fantastisch en samen staan we sterk en gaan we door voor dat o zo nodige medicijn.
Daniella Jansen Door de prachtige donaties n.a.v. het artikel in de Volkskrant en de opbrengst van de OBS De Klimop kerstmusical 2018 gaan wij met z'n allen naar de top. LET'S GO!! Fijne jaarwisseling en een te gek, gaaf, sportief en schitterend 2019!
Bianca Den Herder Kanjer, ga ervoor en ik zie vanzelf de foto's. Heel veel succes allemaal!
Susanne Lavrijsen Hoi Hans. Met deze bijdragen hopen wij dat er snel een medicijn gevonden gaat worden die jullie Finn en zijn lotgenootjes kan helpen. Succes en maak er weer een mooie uitdaging van. Groetjes Erik, Susanne, Joyce en Kevin Lavrijsen
Ina Tax Zet hem op Hans, trots op jullie ❤️
Daniella Jansen Lieve Hans, zaterdag 15 juni komt steeds dichterbij, dan gaan we de Mont Ventoux beklimmen. Als team Energy4Finn 2019 hebben we fantastische evenementen mogen organiseren en veel bijzondere momenten beleefd. Dit is niet de eindstreep, maar voor nu is dit waar we het allemaal voor hebben gedaan, de MVC2019, allemaal voor een medicijn voor Finn en zijn lotgenootjes. Trots op jouw inzet en toewijding, in niet altijd even makkelijke tijden. Je bent een kanjer!!
Pa en Ma Westerink Hans zet h'm op en geef al je kracht tijdens de Mont Ventoux beklimming, groetjes pa, ma en camping Hooiberg in Bladel
Diana Van Sloten Succes Hans! Ga voor de energie!

Totaal gerealiseerd

€ 2752.00
User avatar