Laatste nieuws

Nu te koop: Unieke Join4Energy spaarpot

Collectorsitem: Join4Energy spaarpot

Door het Europees Keramisch Werkcentrum zijn 45 spaarpotten gemaakt en aan Join4Energy aangeboden. Die spaarpotten zijn via een uniek nieuw productieproces gemaakt. Ze zijn door een 3D-scanner gescand van een origineel model. Vervolgens zijn de spaarpotten met een 3D keramische printer geprint.
Hierna zijn de spaarpotten geglazuurd en bedrukt.

De spaarpotten zijn ca. 9,5 cm hoog, 6,5 cm breed en 5,5cm diep.
De spaarpotten kosten € 27,50 per stuk, excl. eventuele verzendkosten á € 5,75 Jij kunt ook in het bezit komen van één van deze spaarpotten.
Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, adres, postcode en woonplaats.
Vermeld hierin hoeveel spaarpotten je wilt bestellen en of ze opgestuurd moeten worden of dat je ze meeneemt vanuit Frankrijk. Na ontvangst van je email, zullen we je verdere informeren over betaling e.d.

OP = OP

Tjellens Loopbaan Pofessionals doneert mooi bedrag aan Join4Energy

Op 6 maart j.l. werd het nieuwe kantoor van Tjellens, adviesbureau voor recruitment en outplacement, geopend. Tijdens de opening werd een collecte voor 3 goede doelen gehouden waaronder Join4Energy, met een prachtige opbrengst.

Lees meer: Tjellens Loopbaan Pofessionals doneert mooi bedrag aan Join4Energy

WALKING FOOTBALL toernooi voor Join4Energy in Veldhoven.

Op zondag 31 mei organiseert Jan van der Mierden, Old-Star speler van het eerste uur, een WALKING FOOTBALL toernooi op sportpark Sportpark "De Heikant" van RKVVO in Veldhoven.
Er zal gestreden worden om de JOIN4ENERGY bokaal!!

Lees meer: WALKING FOOTBALL toernooi voor Join4Energy in Veldhoven.

Verslag Extra mountainbike-clinic voor deelnemende MTB-ers op 3 mei

Op 3 mei organiseerde BikeChallenge (Maarten Nijland) een extra clinic voor deelnemers die op de mountainbike de uitdaging aan gaan om de Mont Ventoux te beklimmen. Een van de deelnemers, Bauke Miedema maakte een mooi verslag.

Lees meer: Verslag Extra mountainbike-clinic voor deelnemende MTB-ers op 3 mei

Team Atlent4Energy organiseert 30 mei een clinic baanwielrennen

Op zaterdag 30 mei kun jij meedoen aan een clinic baanwielrennen!! Dit is je kans om een keer met volle snelheid over de houten piste te knallen!
 Team Atlent4energy organiseert in het Velodrome Amsterdam speciaal voor iedereen die zin heeft in een uitdaging. Door mee te doen steun je direct stichting Join4energy.

Lees meer: Team Atlent4Energy organiseert 30 mei een clinic baanwielrennen

Eerste Clinic voor de Challenge Mont Ventoux 2015 in Rossum

Op 28 maart vond de eerste Clinic voor de Challenge Mont Ventoux plaats in en om Rossum (O). 20 fietsers en 3 lopers kwamen naar Rossum om deze clinic mee te maken. Het team van Maarten Nijland (BikeChallenge) was aanwezig om de fietsers tijdens deze eerste gezamenlijke rit te begeleiden. Ook Esther van Wijnen was er natuurlijk om de lopers te begeleiden.

Lees meer: Eerste Clinic voor de Challenge Mont Ventoux 2015 in Rossum

KH176 - Klinische trail fase 1

Join4Energy financiert samen met Stichting Ride4Kids en Tim Foundation een nieuw onderzoek van Prof. Dr. Jan Smeitink. Het toegekende bedrag betreft 500.000 euro waarvan Join4Energy 340.000 euro bijdraagt. Het onderzoek is inmiddels gestart en heeft een looptijd van +/- 1 jaar.

Lees meer: KH176 - Klinische trail fase 1

Politie Sport en Ontspannings Vereniging Twente

Ieder jaar organiseert de Politie Sport en Ontspannings Vereniging Twente in de maand december een "kerstkaarttoernooi". Tijdens dit toernooi wordt er ook – ten behoeve van een goed doel – een verloting gehouden. Dit jaar was onze stichting "Join4Energy" het goed doel. Na een korte inleiding door de organisatie van het toernooi in de persoon van Jan Lette, werd door Ben Kremer een korte presentatie over de stichting, de ziekte en de doelstelling van de stichting gegeven.

Lees meer: Politie Sport en Ontspannings Vereniging Twente

Samenwerking Join4Energy en Cyclosouvernir.be


Vrijdag 19 december zijn door ons de herinneringspaaltjes voor de deelnemers van de Challenge Mont Ventoux 2015 opgehaald. Deze paaltjes zijn door de broers Jo en Dirk Dierickx van www.cyclosouvenir.be speciaal gemaakt voor Join4Energy. De beide broers produceren in eigen beheer sinds 2009 deze paaltjes voor bijna iedere berg in Europa als aandenken.

Lees meer: Samenwerking Join4Energy en Cyclosouvernir.be

Joop Verstraten stelt zich voor

Mijn naam is Joop Verstraten. Ik ben 47 jaar. Ik heb een relatie met Hanneke van der Heijden.

Komende editie is Hanneke voor de derde keer lid van het medisch team. Ik fiets graag en reis graag. Zeven jaar heb ik mijn energie ingezet voor de gehandicapten sport. Met name voor het tandemwielrennen. Vanaf de eerste editie van  de Challenge Mont Ventoux van Join4Energy, geef ik mijn energie aan de Challenge.

 

Ik vind het belangrijk dat er een medicijn komt voor deze ziekte. Daarom zet ik mij in voor Join4Energy en de deelnemers van de Challenge.

 

Ik zie jullie in Aubignan.