Laatste nieuws

Prof. Jan Smeitink stuurde een update over de voortgang van het onderzoek

Prof. Jan Smeitink stuurde een update over de voortgang van het onderzoek. De eerste studie bij de mens is goed verlopen. Over zes maanden zal duidelijk worden of en wanneer we met de fase 2 kan worden gestart. Lees hieronde de update: "KH176 - Klinische trail fase 1 van start"

Lees meer: Prof. Jan Smeitink stuurde een update over de voortgang van het onderzoek

Dank aan alle deelnemers en medewerkers Challenge Mont Ventoux 2015

De Challenge Mont Ventoux 2015 zit er op, de 6de editie alweer. De eerste 5 edities heb ik mee kunnen maken, dit jaar kon ik er helaas niet bij zijn. Natuurlijk heb ik deze Challenge "op afstand" gevolgd. Toen alle berichten op de social media verschenen heb ik vaak gedacht "was ik er maar bij". Al dat enthousiasme vanuit de organisatie en de deelnemers, prachtig om te volgen natuurlijk, maar toch...

Lees meer: Dank aan alle deelnemers en medewerkers Challenge Mont Ventoux 2015

Challenge Mont Ventoux: De uitslag...

Tijdens de laatste avond van de Challenge Mont Ventoux 2015 werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Join4Energy-House op het vakantiepark Résidence Les Demeures du Ventoux in Aubignan de uitslag van de Challenge 2015 bekend gemaakt. De totale opbrengst bedroeg maar liefst 140.452 Euro.

Lees meer: Challenge Mont Ventoux: De uitslag...

Join4Energy op radio oost in het programma Uit de Weg

Op RTV Oost is zondag 14 juni aandacht besteed aan de Challenge Mont Ventoux 2015 voor Join4Energy. Wim Morsink maakte een verslag.
Het programma is hier alsnog te beluisteren.

Challenge Mont Ventoux dag 1 en 2

Onze helden zijn inmiddels onderweg naar de top van de Mont Ventoux maar kijk nog even mee naar de prachtige beelden van de aankomst en training.

Lees meer: Challenge Mont Ventoux dag 1 en 2

Khondrion: fase 1 van klinische trial van start

 

Lees meer: Khondrion: fase 1 van klinische trial van start

Denk en praat met ons mee over de Challenge 2016

Join4Energy Challenge 2016

Ga jij in 2016 de uitdaging met Stichting Join4Energy aan? 

Om te inventariseren of jij in 2016 zou willen deelnemen aan een door Join4Energy georganiseerd evenement willen wij via deze poll peilen welke behoefte er is. Jouw mening is belangrijk! Alvast bedankt. Doe/denk mee en klik hier!

 

Nu te koop: Unieke Join4Energy spaarpot

Collectorsitem: Join4Energy spaarpot

Door het Europees Keramisch Werkcentrum zijn 45 spaarpotten gemaakt en aan Join4Energy aangeboden. Die spaarpotten zijn via een uniek nieuw productieproces gemaakt. Ze zijn door een 3D-scanner gescand van een origineel model. Vervolgens zijn de spaarpotten met een 3D keramische printer geprint.
Hierna zijn de spaarpotten geglazuurd en bedrukt.

De spaarpotten zijn ca. 9,5 cm hoog, 6,5 cm breed en 5,5cm diep.
De spaarpotten kosten € 27,50 per stuk, excl. eventuele verzendkosten á € 5,75 Jij kunt ook in het bezit komen van één van deze spaarpotten.
Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, adres, postcode en woonplaats.
Vermeld hierin hoeveel spaarpotten je wilt bestellen en of ze opgestuurd moeten worden of dat je ze meeneemt vanuit Frankrijk. Na ontvangst van je email, zullen we je verdere informeren over betaling e.d.

OP = OP

Tjellens Loopbaan Pofessionals doneert mooi bedrag aan Join4Energy

Op 6 maart j.l. werd het nieuwe kantoor van Tjellens, adviesbureau voor recruitment en outplacement, geopend. Tijdens de opening werd een collecte voor 3 goede doelen gehouden waaronder Join4Energy, met een prachtige opbrengst.

Lees meer: Tjellens Loopbaan Pofessionals doneert mooi bedrag aan Join4Energy

WALKING FOOTBALL toernooi voor Join4Energy in Veldhoven.

Op zondag 31 mei organiseert Jan van der Mierden, Old-Star speler van het eerste uur, een WALKING FOOTBALL toernooi op sportpark Sportpark "De Heikant" van RKVVO in Veldhoven.
Er zal gestreden worden om de JOIN4ENERGY bokaal!!

Lees meer: WALKING FOOTBALL toernooi voor Join4Energy in Veldhoven.