Laatste nieuws

Het is zover!! Inschrijving Challenge 2016 geopend!!

Zondag 30 augustus, het is zo ver!!

De inschrijving voor de 7e editie van de Challenge Mont Ventoux 2016 is vanaf zondagmorgen 06.00 uur geopend! Vanaf dan kun je inschrijven op deze website. Klik op "Challenge" en vervolgens op "meedoen". Onder aan die pagina staat een link naar het inschrijfformulier. Lees voordat je je aanmeldt de informatie op onze website voor wat betreft aanmelding, voorwaarden en annulering.

We wensen je nu alvast veel succes bij de voorbereiding!!

Promo 2016 online en inschrijving 30 augustus open

Met trots presenteren wij onze nieuwe promo voor de 7e editie van de Challenge Mont Ventoux 2016. Deze promo kan o.a. worden gebruikt voor promotiedoeleinden en geeft compacte informatie over de Join4Energy, de Challenge Mont Ventoux 2016 en wat we willen bereiken. Wil je onze nieuwe promo direct bekijken? klik dan hier

Lees meer: Promo 2016 online en inschrijving 30 augustus open

Inschrijving Challenge Mont Ventoux 2016 gaat 30 augustus open!!

Vanaf 30 augustus is inschrijven voor de 7e editie van de Challenge Mont Ventoux weer mogelijk! De volgende Challenge Mont Ventoux zal plaatvinden van 9 tot en 12 juni 2016 (vertrek van de bus(sen) uit Nederland op 8 juni).

We hopen ook dit jaar weer met veel deelnemers (maximaal 225) naar Zuid Frankrijk te vertrekken! Durf jij de uitdaging aan te gaan om de Mont Ventoux lopend, hardlopend, fietsend of moutainbikend te bedwingen? Schrijf je dan snel in....

Lees meer: Inschrijving Challenge Mont Ventoux 2016 gaat 30 augustus open!!

Alle helden, supporters en vrijwilligers van de Challenge 2015 ontvingen een USB-stick met daarop de video's/foto's van 2015 en meer

Misschien was het even wat rustig de laatste weken. Organisatie, bestuur, helden, supporters en vrijwilligers genoten van hun welverdiende rust, misschien wel als voorbereiding op.....de Challenge Mont Ventoux 2016, de zevende editie. We hebben als organisatie niet helemaal stilgezeten natuurlijk. Een dezer dagen ontvangen alle helden, supporters en vrijwilligers van de Challenge 2015 een USB-stick met daarop 2 dagvideo's en de eindvideo gemonteerd door Boud Aaldijk.

Lees meer: Alle helden, supporters en vrijwilligers van de Challenge 2015 ontvingen een USB-stick met daarop...

Join4Energy financiert project Nemo in het Erasmus MC Rotterdam; een update

1 juni 2014 is Elvira Mulder begonnen als Verpleegkundig Specialist in opleiding in het NeMo-centrum. Dit is een centrum in het Erasmus MC voor neuromusculaire en mitochondriële aandoeningen en het onderzoek daarnaar. De stichting Join4Energy financiert haar functie gedurende de 2-jarige opleiding! Onlangs ontvingen we een update van de werkvloer.

Lees meer: Join4Energy financiert project Nemo in het Erasmus MC Rotterdam; een update

Run4Energy: Wie durft ook deze uitdaging aan te gaan??

Wil je dit jaar nog een mooie uitdaging aan gaan voor het goede doel? Schrijf je dan nu in.

Voor de 3e keer organiseert Join4Energy dit jaar de Run4Energy Loop. Hierbij wil Run4Energy met minimaal honderd deelnemers meedoen aan de 18e Singelloop van Enschede. Als afstand is gekozen voor de maximale afstand van acht kilometer (recreatieloop).

Lees meer: Run4Energy: Wie durft ook deze uitdaging aan te gaan??

Prof. Jan Smeitink stuurde een update over de voortgang van het onderzoek

Prof. Jan Smeitink stuurde een update over de voortgang van het onderzoek. De eerste studie bij de mens is goed verlopen. Over zes maanden zal duidelijk worden of en wanneer we met de fase 2 kan worden gestart. Lees hieronde de update: "KH176 - Klinische trail fase 1 van start"

Lees meer: Prof. Jan Smeitink stuurde een update over de voortgang van het onderzoek

Dank aan alle deelnemers en medewerkers Challenge Mont Ventoux 2015

De Challenge Mont Ventoux 2015 zit er op, de 6de editie alweer. De eerste 5 edities heb ik mee kunnen maken, dit jaar kon ik er helaas niet bij zijn. Natuurlijk heb ik deze Challenge "op afstand" gevolgd. Toen alle berichten op de social media verschenen heb ik vaak gedacht "was ik er maar bij". Al dat enthousiasme vanuit de organisatie en de deelnemers, prachtig om te volgen natuurlijk, maar toch...

Lees meer: Dank aan alle deelnemers en medewerkers Challenge Mont Ventoux 2015

Challenge Mont Ventoux: De uitslag...

Tijdens de laatste avond van de Challenge Mont Ventoux 2015 werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Join4Energy-House op het vakantiepark Résidence Les Demeures du Ventoux in Aubignan de uitslag van de Challenge 2015 bekend gemaakt. De totale opbrengst bedroeg maar liefst 140.452 Euro.

Lees meer: Challenge Mont Ventoux: De uitslag...

Join4Energy op radio oost in het programma Uit de Weg

Op RTV Oost is zondag 14 juni aandacht besteed aan de Challenge Mont Ventoux 2015 voor Join4Energy. Wim Morsink maakte een verslag.
Het programma is hier alsnog te beluisteren.