Laatste nieuws

Voorbereiding KH176 Kinderen en Ontwikkelplan

In samenwerking met Stichting Ride4Kids en Tim Foundation steunt Stichting Join4Energy onderzoek;

"KH176 – Voorbereiding Klinische Trail Fase 2 bij kinderen 2017"

Daarnaast steunen wij nog een extra deel project "Ontwikkelplan voor KH176 in Kinderen".

Lees meer: Voorbereiding KH176 Kinderen en Ontwikkelplan

Preparations for a future clinical trial

In samenwerking met Stichting Stofwisselkracht en Ride4Kids steunt Stichting Join4Energy onderzoek;

Preparations for a future clinical trial with the m.3243A>G mutation: a pilot study.

Lees meer: Preparations for a future clinical trial

Onderzoek naar energiestofwisselingsziekte gaat weer nieuwe fase in!!

Prof. Dr Jann Smeitink (Radboud UMC) en Khondrion maakten onlangs bekend dat de werving van patiënten voor het Fase 2 onderzoek is voltooid.  De volwassen patiënten die meewerken aan dit onderzoek zijn zorgvuldig gekozen. Deze dienen qua klachten vergelijkbaar te zijn om de patiënten tijdens het onderzoek ook goed te vergelijken.

Lees meer: Onderzoek naar energiestofwisselingsziekte gaat weer nieuwe fase in!!

Schrijf nu en en maak kans op een mooie prijs
Onder alle deelnemers die zich voor 15 november 2016 hebben ingeschreven, mogen wij namens de MMV Business Club (www.mmv.fr), een verblijf van een week voor 4 personen in een 2-kamer appartement aanbieden tijdens het winterseizoen 2017 op basis van eigen vervoer en verzorging t.w.v. minimaal € 500,=. De trekking van deze prijs zal voor 1 december 2016 plaatsvinden.Inschrijven doe je hier.

 

 

Mitochondrial Awareness Week 2016

Nederlandse editie van wereldwijde Mitochondrial Disease Awareness Week 2016 in de startblokken met een gevarieerd programma! 

In de derde week van september (zo. 18 t/m za. 24 september 2016) wordt de wereldwijde Mitochondrial Disease Awareness Week gehouden; een week waarin extra aandacht wordt gevraagd voor mitochondriële ziekten, ook wel energiestofwisselingsziekten genaamd.

Energiestofwisselingsziekten zijn helaas nog altijd onbekend bij het grote publiek. Door extra media-aandacht gedurende deze week hopen we meer bekendheid te geven aan de ongeneeslijke ziekte. Om daarmee zo ook breder draagvlak te generen voor noodzakelijk onderzoek naar een medicijn. De “green ribbon” is onlosmakelijk verbonden met deze ziekte en wordt wereldwijd ingezet om aandacht te vragen voor de ziekte in al haar variëteiten.

Lees meer: Mitochondrial Awareness Week 2016

€ 950.000 subsidie voor onderzoek energiestofwisselingsziekte

Een medicijn energiestofwisselingsziekten voor kinderen is weer een stap verder. 950.000 euro Europese subsidie voor Khondrion en Radboudumc. Het farmaceutische bedrijf Khondrion en het Radboudumc ontvangen ruim 950.000 euro subsidie uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie voor de verdere ontwikkeling van KH176 als potentieel medicijn in de behandeling van energiestofwisselingsziekten bij kinderen (de KHENERGYC studie). Momenteel is er nog geen medicijn beschikbaar voor deze ziekten.

Lees meer: € 950.000 subsidie voor onderzoek energiestofwisselingsziekte

DE INSCHRIJVING VOOR DE 8e EDITIE VAN DE CHALLENGE MONT VENTOUX 2017 IS GEOPEND!!

Inschrijven is vanaf nu mogelijk op deze pagina.

Wil jij de uitdaging aan gaan om de reus van de Provence lopend, hard lopend, fietsend, moutainbikend of misschien wel steppend te bedwingen? Wil jij graag een bijdrage leveren om energiestofwisselingsziekte de wereld uit te helpen? 

Lees meer: DE INSCHRIJVING VOOR DE 8e EDITIE VAN DE CHALLENGE MONT VENTOUX 2017 IS GEOPEND!!

Promo 2017 Online en inschrijving Challenge 2017 gaat op 1 september open!!

Het is zo ver.....de inschrijving voor de 8ste editie van de Challenge Mont Ventoux voor Join4Energy gaat op 1 september 2016 om 0.00 uur open. Vanaf dat moment kun je dus inschrijven voor de Challenge 2017.

Lees meer: Promo 2017 Online en inschrijving Challenge 2017 gaat op 1 september open!!

Inschrijving Challenge Mont Ventoux 8ste editie binnenkort open

Het is bijna zo ver....omstreeks 1 september gaat de inschrijving voor de 8ste editie van de Challenge Mont Ventoux 2017 open. Afgaande op de eerste signalen verwachten we een grote deelname. Maar....er kunnen maar ongeveer 250 deelnemers met ons mee!!

Wij zullen de opening van de inschrijving aankondigen op deze web-site  en op onze Facebookpagina. Schrijf je na de opening van de inschrijving snel in dan weet je zeker dat je deze uitdaging in 2017 met ons aan kunt gaan!!

Stop energiestofwisselingsziekte en ga met ons mee!! Energiestofwisselingsziekte ziekte MOET worden gestopt!!

 

Neem op 11 september voor Run4Energy deel aan de Menzis Singelloop in Enschede

Op 11 september is het weer zo ver. De Menzis singelloop in Enschede staat dan op de agenda. Wist je dat Join4Energy ook hier probeert om sponsorgelden bijeen te lopen voor het onderzoek naar energiestofwisselingsziekte onder de naam Run4Energy?

Lees meer: Neem op 11 september voor Run4Energy deel aan de Menzis Singelloop in Enschede