Laatste nieuws

Prof. Dr. Jan Smeitink RadboudUMC Nijmegen koninklijk onderscheiden voor zijn activiteiten.

Prof. dr. Jan Smeitink, hoogleraar Mitochondriële Geneeskunde van het RadboudUMC in Nijmegen heeft vandaag een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen voor de inspanningen die hij verricht voor kinderen en volwassenen met een mitochondriële ziekte. Regelmatig heeft Join4Energy een financiële bijdrage geleverd om deze onderzoeken mede mogelijk te maken. Hij is nu Ridder in de orde van de Nederlandse Leeuw. Wij feliciteren hem van harte...

Lees meer: Prof. Dr. Jan Smeitink RadboudUMC Nijmegen koninklijk onderscheiden voor zijn activiteiten.

Join4Energy, Stofwisselkracht en Ride4Energy bundelen hun krachten

Stofwisselkracht, Ride4Kids en Join4Energy bundelen hun krachten en stellen samen ruim € 200.000 voor onderzoek naar stofwisselingsziekten ter beschikking. Tot 1 juni kunnen onderzoekers verbonden aan de Nederlandse academische onderzoekscentra subsidieaanvragen indienen.

Lees meer: Join4Energy, Stofwisselkracht en Ride4Energy bundelen hun krachten

Mark de Boer en Dennis Groen lopen de marathon van Barcelona voor join4Energy

In 2012 namen Mark de Boer en Dennis Groen deel aan de Challenge Mont Ventoux. Ze hebben dat als een fantastisch evenement ervaren. In principe hadden ze dit jaar ook willen deelnemen maar dat lukte helaas niet. Toch wilden ze ook dit jaar graag gelden inzamelen voor Join4Energy. Ze kozen daarom voor een alternatieve uitdaging; het lopen van de Marathon van Barcelona.

Dit evenement vond plaats op zondag 13 maart 2016. Beide helden liepen de marathon uit. Dennis Groen in 4.27.52 en Mark de Boer in 4.06.42. Een enorme prestatie. Deze actie voor Join4Energy leverde het mooie bedrag op van ruim € 2000.- Mark en Dennis bedankt voor deze mooie actie!!

 

Wielercafé Giro Maas en Waal groot succes

Gisteren Wielercafé Giro Maas en Waal in Appeltern. Join4Energy was als goed doel aan deze avond gekoppeld. Speciale wielergasten Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel, Jeroen Bijlevens en Johan van der Velde. Uitstekend georganiseerd, mooie wielerquiz, gezellig.

Lees meer: Wielercafé Giro Maas en Waal groot succes

Uitnodiging Wielercafé Giro Maas en Waal

Join4Energy helden, wielerliefhebbers en belangstellenden opgelet! Wie is erbij op 7 april? Een gezellige en informatieve avond voor wielerliefhebbers.En als wij zeggen gezellig dan wordt het ook gezellig!!

Lees meer: Uitnodiging Wielercafé Giro Maas en Waal

Smurfit Kappa Foundation steunt Join4Energy

Afgelopen week overhandigde Ben van der Weerden, als adviseur van De Smurfit Kappa Foundation, een fantastische cheque van € 30.000 voor Join4Energy aan Rens en Arno Heijenk.

Lees meer: Smurfit Kappa Foundation steunt Join4Energy

Join4Energy steunt goed doel in Gambia

Kennissen  van ons  – Ben en Ans Schepers uit Albergen - verzamelen ieder jaar hulpgoederen in, die zij ter beschikking stellen aan  Badala Nursery School, in Fajikunda, The Gambia.

Om er zeker van te zijn dat die goederen op de goede plek terecht komen bezoeken zij zelf ieder jaar in november Gambia en delen de goederen dan zelf uit.

Lees meer: Join4Energy steunt goed doel in Gambia

Actie van onze helden team Forza4Lola: Download het nummer "Ik geef niet op"

Team Forza maakte een lied "Geef niet op" dat je kunt downloaden. Het lied gaat over een dag uit het leven van.....bijvoorbeeld Lola. De gehele opbrengst is bestemd voor de helden van het team Forza4Lola die met deze actie hun sponsorgeld voor de Challenge Mont Ventoux 2016 bijeen willen brengen.

Downloaden van het nummer "Geef niet op" kun je hier.

Ladies Circle Oostenwind Almelo voert actie voor Join4Energy en overhandigde een cheque van maar liefst € 1500.-

Vorig jaar koos Ladies Circle Oostenwind Join4Energy als hun goede doel voor 2015. Ze voerden actie onder het motto "Joy (4energy)"
In oktober konden ze al een bedrag innen als dank tijdens hun hospitality-activiteiten tijdens de Military in Boekelo. In december werd actie gevoerd op de Kerstmarkt in Almelo.

Lees meer: Ladies Circle Oostenwind Almelo voert actie voor Join4Energy en overhandigde een cheque van maar...

Doe je ook mee?

Wil je nog deelnemen aan de Challenge Mont Ventoux 2016?

Dan is snelle actie vereist, inschrijven voor de Challenge Mont Ventoux 2016 kan nog tot uiterlijk 1 februari 2016!! Dit mag je niet missen....

Lees meer: Doe je ook mee?