Laatste nieuws

Actie van onze helden team Forza4Lola: Download het nummer "Ik geef niet op"

Team Forza maakte een lied "Geef niet op" dat je kunt downloaden. Het lied gaat over een dag uit het leven van.....bijvoorbeeld Lola. De gehele opbrengst is bestemd voor de helden van het team Forza4Lola die met deze actie hun sponsorgeld voor de Challenge Mont Ventoux 2016 bijeen willen brengen.

Downloaden van het nummer "Geef niet op" kun je hier.

Ladies Circle Oostenwind Almelo voert actie voor Join4Energy en overhandigde een cheque van maar liefst € 1500.-

Vorig jaar koos Ladies Circle Oostenwind Join4Energy als hun goede doel voor 2015. Ze voerden actie onder het motto "Joy (4energy)"
In oktober konden ze al een bedrag innen als dank tijdens hun hospitality-activiteiten tijdens de Military in Boekelo. In december werd actie gevoerd op de Kerstmarkt in Almelo.

Lees meer: Ladies Circle Oostenwind Almelo voert actie voor Join4Energy en overhandigde een cheque van maar...

Doe je ook mee?

Wil je nog deelnemen aan de Challenge Mont Ventoux 2016?

Dan is snelle actie vereist, inschrijven voor de Challenge Mont Ventoux 2016 kan nog tot uiterlijk 1 februari 2016!! Dit mag je niet missen....

Lees meer: Doe je ook mee?

Cafe' D'n Dijk in Wijk en Aalburg organiseert benefietavond voor Mike en Join4Energy

Cafe' D'n Dijk in Wijk en Aalburg organiseert elk jaar een benefietavond, dit jaar werd Join4Energy als goede doel gekozen omdat ze Mike kennen en ze dit een heel goed doel vonden om een benefietavond voor te organiseren. Ze organiseerden ook al benefietavonden voor o.a. het KWF, de Voedselbank en KiKa. Op vrijdag 18 december kwamen artiesten uit eigen regio gratis spelen in het zaaltje van het café (de band The Ninos en andere muzikanten) er kwamen rond de 100 a 120 personen op af en de avond was super gezellig. Er stond een collectebus op de bar en er werd ook mee rond gegaan in de zaal voor een vrije gift, daarnaast ging 25% van de dagomzet van het café naar het goede doel.

Lees meer: Cafe' D'n Dijk in Wijk en Aalburg organiseert benefietavond voor Mike en Join4Energy

Voorbereidingen fase 2 bij kinderen

De eerste week van 2016 zit er al weer bijna op. Wellicht een jaar vol goede voornemens. Wat is jouw goede voornemen?
 
In 2016 zal Join4Energy €150.000,- bijdragen aan het onderzoek van Prof. Dr. Jan Smeitink "voorbereidingen fase 2 bij kinderen”

Lees meer: Voorbereidingen fase 2 bij kinderen

Estafette team gezocht

Estafette team gezocht voor de Marathon Zeeuws-Vlaanderen!

Loop samen met een team van 4 lopers de Marathon van Zeeuws Vlaanderen voor Join4Energy. Onze ambassadeur van het eerste uur Joop Verstraten heeft een extra start plek weten te bemachtigen van de inmiddels al gesloten Estafette run. Op deze manier wil Joop extra aandacht vragen voor Stichting Join4Energy in Zeeland.

Lees meer: Estafette team gezocht

Benefietdiner

Op vrijdagavond 30 oktober heeft Thijs Kieft samen het team met Restaurant ’t Tuindorp alweer het 6e benefietdiner georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten.

Lees meer: Benefietdiner

Zwagers4Energy

Wij houden van een pittige uitdaging en willen graag bijdragen aan de maatschappij. Zodoende is het idee geboren om de marathon te lopen in Barcelona. Deze vindt plaats op 13 maart 2016.

Lees meer: Zwagers4Energy

Hengelo krijgt "Santarun" voor Join4Energy

Ook Hengelo krijgt een Santarun: op zondagmiddag 20 december heeft deze ‘kerstmannenloop’ plaats in en rond de binnenstad, over een parcours van 1,4 kilometer. De Santarun is inmiddels in veel gemeenten een jaarlijks evenement, waarbij honderden deelnemers in kerstmannenpak door een stadscentrum rennen.

De eerste Hengelose Santarun vertrekt zondag 20 december vanaf het Prins Bernhardplantsoen, tijdens de wintereditie van kidsatthepark.

Lees meer: Hengelo krijgt "Santarun" voor Join4Energy

Je inzetten voor een ander vormt sterke karakters!

Voor de derde keer gaat scholengemeenschap Graaf Engelbrecht (www.graafengelbrecht.nl) uit Breda komend jaar de Mont Ventoux Challenge aan. Deze sportieve uitdaging hoort bij de Graaf die met het High School programma en sportklassen sport centraal heeft staan. Met leerlingen en docenten wordt er al hard gewerkt om te trainen en het benodigde sponsorgeld bijeen te brengen.

Op 26 november kreeg de school bezoek van wethouder Boaz Adank van de gemeente Breda.  Hij reikte aan conrector J. Schoemaker een cheque uit met een waarde van € 9889,-!
Deze bijdrage is voortgekomen uit een initiatief van de gemeente Breda en de organisatie van Palm Parkies. Palm Parkies is een jaarlijks terugkerend muziekevenement in het Valkenbergpark in Breda.

Lees meer: Je inzetten voor een ander vormt sterke karakters!