In verband met de grote onzekerheid rondom het COVID-19 virus gaat ons prachtige avontuur naar de Mont Ventoux in Frankrijk dit jaar (2021) helaas niet door, maar niet getreurd want wij organiseren dit jaar "De CMV 2021 – The Special Edition"! Speciaal is deze zeker, want iédereen kan meedoen. Via onderstaande link lees je precies wat deze challenge inhoud en kun je je direct inschrijven!

De CMV 2021 - The Special Edition

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meedoen

Inschrijven voor de 12e editie van onze Challenge Mont Ventoux is mogelijk met ingang van 13 september 2020.

Deelnemen aan onze Challenge kan door iedereen die gemotiveerd is om voor het goede doel een sportieve prestatie te leveren. Deze prestatie bestaat uit het beklimmen van de Mont Ventoux, door te wandelen, hardlopen, fietsen of mountainbiken. Mountainbiken is mogelijk voor maximaal 25 deelnemers.  Men start vanuit Bedoin via een mountainbikeroute door het bos, onder professionele begeleiding van 2 mountainbikecoaches. Deze route is niet geschikt voor onervaren mountainbikers.

Dit jaar is er ook weer de mogelijkheid om steppend naar de top te gaan!!

Uiteraard is er ook plaats voor mensen die een deelnemer willen steunen tijdens deze enorme uitdaging als supporter en/of de organisatie willen versterken tijdens de Challenge als vrijwilliger. Naast een eenmalige beklimming vanuit Bedoin is het ook mogelijk om de kale berg van 3 zijden te beklimmen binnen één dag. Deze uitdagende route wordt ook wel de 'Cinglé du Mont-Ventoux' genoemd. (Vanuit Join4Energy wordt de 1e beklimming vanuit Bedoin organisatorisch ondersteund. Wil je meerdere keren klimmen dan is dit voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.)

Tenue deelnemers

Deelnemers aan onze Challenge ontvangen een professioneel tenue. Het tenue bestaat voor fietsers uit een broek en shirt met korte mouw. Voor de wandelaars en hardlopers wordt een loopshirt ter beschikking gesteld. De tenues zijn voorzien van Event sponsoren. Alle deelnemers en supporters ontvangen daarnaast een polo of T-shirt van de organisatie voor de herkenbaarheid op het park en eventuele andere evenementen.

Inschrijfvoorwaarden voor deelnemers / supporters

  • Inschrijfgeld € 450,- per persoon (Kosten voor deelname aan de Challenge, inclusief vervoer, accommodatie en diners)
  • Inschrijfgeld € 340,- per persoon (Kosten voor deelname aan de Challenge, inclusief gebruik van accommodatie en diners exclusief vervoer
  • Inschrijfgeld € 200,- per persoon (Kosten voor deelname aan de Challenge, inclusief diners, exclusief vervoer en exclusief accommodatie)
  • Inschrijfgeld € 125,- per persoon (Kosten voor alleen deelname, exclusief vervoer, accommodatie en diners)
  • Supporters betalen dezelfde prijs als bovenstaand. Supporters ontvangen geen sportkleding wel een Join4Energy polo of T-shirt. (Voor de deelnemers is de sportkleding betaald door eventsponsoren)
  • Inspanning om sponsorgeld bijeen te brengen voor het goede doel. Het minimum bedrag is € 1.000,- per persoon. Van iedere deelnemer wordt verwacht dat deze vier weken voor vertrek 1.000 euro sponsorgeld heeft behaald. We weten uit de vorige edities van de Challenge dat het bedrag haalbaar is als je op tijd begint met het werven. Wordt 2 maanden voor aanvang van de Challenge duidelijk dat een deelnemer zijn minimale sponsorverplichting van € 1000,= niet gaat halen, zal er door de organisatie contact opgenomen worden met de deelnemer. Het minimale sponsorbedrag moet vier weken voor vertrek ingezameld zijn. Als blijkt dat de deelnemer het bedrag niet gaat behalen, zal de organisatie deze deelnemer verwijderen van de deelnemerslijst. Eventuele al vergaarde sponsorgelden vervallen dan aan de Stichting Join4Energy en het inschrijfgeld zal ten gunste van de organisatie van de Challenge komen.

    De reden voor deze maatregel is gelegen in het feit dat we recht willen doen aan diegenen die zich maximaal inzetten om het sponsorgeld bijeen te brengen. Ingeval een deelnemer het beoogde sponsorgeld niet bijeen kan/zal brengen zal persoonlijk overleg volgen met degenen die buiten de boot dreigen te vallen.

Supporters

Het is mogelijk dat niet-fietsers zich aanmelden om hun Held(en) een hart onder de riem te steken, de 'supporters'. Er is rekening gehouden met een bepaalde capaciteit in het vervoer en verblijf. De kosten zijn gelijk aan het inschrijfgeld zoals hierboven vermeld. Inschrijven moet in overleg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven

Maak gebruik van het online inschrijfformulier, klik hier!

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verklaringen

Medische verklaring

Eigen risico verklaring deelnemers

Eigen risico verklaring supporters en vrijwilligers

Sponsoren

Webhelp
Van Loon Group
endemolshineforkids
Quinso
Eshuis
Sport BSO Hengelo
Riva
Vredestein
Maxim
A2 Logistics engineering
B&S
AH Nuland
Jumbo Helmond
Nemaco
NLix
AVIT

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Familie Wouda
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Marit Velthuis
Lieske Koekkoek
Familie Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Joyce, Milou en Biënne
Hajo de Roo
Bauke Miedema
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marjon Hurkmans
Rosmarijn Los
Lynn en Mark Kuijs
JMA van Esch
Kim Vollenbroek
Marga Menninga
Astrid Dijkstra
Bart Lavrijsen
Marco, Lonneke en Dylan Hooymans
Familie Marinus