De veertiende editie van de Challenge Mont Ventoux heeft ruim 128.000 euro opgebracht voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. De deelnemers beklommen afgelopen zaterdag fietsend, (hard)lopend of off road hikend de Mont Ventoux in Frankrijk. 

Wij blikken terug op een prachtige en zeer bijzondere editie. Een editie met een lach en een traan. Een editie waarin we wederom hebben gezien dat we samen heel ver komen. Samen hebben we gezorgd dat we weer een stapje dichter bij dat broodnodige medicijn zijn. Een bijzondere editie waarbij Fenne, 15 jaar, de berg heeft beklommen in haar rolstoel. Fenne heeft zelf een energiestofwisselingsziekte en dat maakt deze uitdaging enorm bijzonder. Helaas ook een editie waarin we Finn en zijn familie moesten missen. Finn heeft ook een energiestofwisselingsziekte en zou de berg met een duofiets/tandem beklimmen. Helaas mocht dit door familieomstandigheden niet zo zijn. Finn, we hopen dat jij en je familie er volgend jaar weer bij kunnen zijn. 

Volgend jaar organiseren we de vijftiende editie van de Challenge Mont Ventoux. Deze zal plaatsvinden van 6 t/m 9 juni 2024. Ben jij er deze editie bij? De officiële inschrijving zal medio september openen, maar wil jij zeker zijn van een plekje? Mail dan alvast naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de CMV15 zijn we op zoek naar eventsponsoren, want zonder hen kunnen we dit prachtige evenement niet organiseren. Wil jij je steentje hieraan bijdragen? Neem dan contact op met Henri via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 10 12 57 54.

 

 

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch