Een idee geboren na de euforie van onze overwinning van vorig jaar. 'Wat gaan wij volgend jaar doen, nadat wij dit jaar rennend omhoog zijn gegaan?' Dat is dus steppend omhoog geworden. Maar hoe kom je aan drie steppen, want Harvy Smets, Jordi Kremer en Joeri Berkenbosch houden natuurlijk woord.

En dan blijkt dat er nog altijd mensen zijn die willen helpen. In Hengelo vonden wij Vincent Gooiker met z'n bedrijf Steptrading.nl. Geheel belangeloos leent hij ons 3 steps uit en geeft op de koop toe ons ook nog een training hoe met zo'n step om te gaan. Bij Steptrading hebben ze keuze in diverse soorten steppen en zij zijn momenteel de grootste in Europa met ruim 200 soorten. Alleen de allerbeste steppen, want veiligheid staat voorop. Steptrading is exclusief distributeur voor 10 premium stepmerken: Yedoo, Kickbike, Xootr, Mibo, JD Bug, Crussis, Esla, Nimble, Monark en Gboard.

Hun groothandel levert in heel Europa aan zo’n duizend bedrijven in de tweewielerbranche, speelgoedwinkels, outdoor-, verhuur- en recreatiebedrijven, internetwinkels en zorginstellingen. Met permanent meer dan 15.000 steps op voorraad kunnen ze altijd direct leveren..

Wie weet is er met dit prachtige gebaar een nieuwe hype geboren en gaan er volgend jaar veel meer mensen met een step omhoog. Alvast heel erg bedank Vincent!

www.steptrading.nl

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch