Wij zijn erg blij te kunnen melden dat Webhelp heeft besloten om ook in 2018 hoofdsponsor van de 9e editie van de Challenge Mont Ventoux te willen zijn. Webhelp voert een actief beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Participatie in onze activiteiten maakt daar onderdeel van uit. Webhelp is hiermee voor het 5e achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van de Challenge Mont Ventoux voor Join4Energy. Zonder de financiële steun van onze sponsoren zou de organisatie van dit evenement niet mogelijk zijn.

En Webhelp doet meer. Ook dit jaar zullen we weer een team van ongeveer 20 medewerkers van Webhelp kunnen verwelkomen. Iedere deelnemer zorgt er voor dat door hem of haar ook nog eens  €1000,- sponsorgeld wordt bijeengebracht dat geheel ten goede komt aan het onderzoek naar energiestofwisselingsziekten.

Wij zijn voortdurend op zoek naar bedrijven, instellingen of organisaties die bereid zijn de activiteiten van Join4Energy en daarmee het onderzoek naar energiestofwisselingsziekte te ondersteunen. Klik hier voor meer info?

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch