Corona Corona Corona

Het meest voorkomende woord van het jaar 2020. Corona heeft invloed op ons allemaal, ook op Stichting Join4Energy. Er zijn veel vragen. Gaat de Challenge Mont Ventoux (CMV) volgend jaar wel door? Kan ik mijn acties voor Join4Energy wel voortzetten? Ik wil mezelf graag inschrijven voor de CMV maar ik twijfel, vanwege corona..

Allemaal logische vragen en gedachten die jullie door het hoofd gaan. Daarom willen we vanuit de organisatie duidelijkheid scheppen waar mogelijk en een stukje onzekerheid wegnemen. Wij, als organisatie gaan er nog steeds met positieve energie vanuit dat we in 2021 de CMV kunnen voortzetten.

Mocht het tóch zo zijn dat de CMV 2021 vanwege corona wordt afgelast terwijl je het inschrijfgeld al hebt betaald, kan dit inschrijfgeld terug worden gevraagd. We communiceren dit omdat we hierover meerdere vragen hebben gekregen en ons voor kunnen stellen dat dit voor onzekerheid zorgt. We hopen hiermee jullie twijfel voor een inschrijving weg te nemen. Zijn er ondanks dit bericht toch nog vragen, stel ze via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch