Beste deelnemers, supporters, sponsoren, beste helden,

Nog minder dan 100 dagen voor de CMV 2021…

Helaas is het is dit jaar nog niet verantwoord om als totale groep naar Frankrijk te gaan. In ieder geval niet in de vorm die bij ons past. Met gezamenlijk eten, met kinderen met energiestofwisselingsziekten er bij, met bijeenkomsten in de grote tent. Áls de grenzen al weer open zouden zijn, dan nog is op 5 juni niet iedereen ingeënt en kunnen we onvoldoende garantie geven op een veilig evenement. We organiseren dit evenement om geld in te zamelen voor medicijnen die kinderen beter maken, risico’s nemen met de gezondheid van onze deelnemers is voor ons geen optie.

De CMV2021 wordt daarom omgezet in de CMV2021- The Special Edition! In verband met de onzekerheid rond het verloop van de COVID-19 maatregelen kunnen we dit jaar geen grote, gezamenlijke Challenge bij de Mont Ventoux houden. Wat wel kan, is vele kleine en bijzondere Challenges organiseren die samen één grote Challenge maken. De CMV 2021- The Special Edition.

Hoe werkt het? Je kunt je inschrijven op een al bedachte/lopende challenge of je bedenkt zelf je eigen challenge en schrijft deze in. Andere deelnemers kunnen vervolgens ook weer dezelfde challenge aan gaan als jij. En ook andere belangstellenden dan de huidige deelnemers kunnen zich hiervoor inschrijven. Hoe dit precies in zijn werk gaat en waar je je kunt inschrijven, daar krijg je binnenkort meer informatie over. Op deze wijze geven we opnieuw samen onze energie voor het medicijn. Laten we met deze Special Edition van de CMV 2021 gaan voor een recordbedrag!

De komende weken gaan we de verdere organisatie van de CMV2021- The Special Edition snel oppakken. We verwachten op 1 april 2021 dit allemaal rond te hebben. Dan informeren we jullie ook verder over de mogelijkheden om je in/over te schrijven voor deze uitdaging. Natuurlijk is dit alles voor ons als organisatie een enorme teleurstelling. Niet naar die kale berg, niet samen komen in de tent en alle verhalen delen. Maar, we laten de moed niet zakken en zien veel leuke mogelijkheden voor deze speciale editie. Dit allemaal met ons belangrijke doel voor ogen: geld inzamelen voor een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten!

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het vervolg. Wat betekent dit bijvoorbeeld voor je inschrijfgeld? Daarover hebben we al eerder aangegeven dat als de Challenge in Frankrijk niet door gaat er een mogelijkheid komt om dit terug te vragen. Ook over hoe dit gaat, geven we in onze volgende mail meer duidelijkheid. Net als over de mogelijkheid om toch Join4Energy sportkleding te bestellen en andere zaken.

Heb je in de tussentijd vragen of tips voor de organisatie van CMV 2021-The Special Edition, laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Naast de teleurstelling, hebben we ook weer zin in de vernieuwde uitdaging. Samen strijden voor het medicijn. We hopen jullie allemaal te “ontmoeten” tijdens de CMV2021-The Special Edition!

Gert, Joeri, Esther, Henri, Lonneke, Marco, Vincent, Sharon, Lynn, Yvon en Astrid

(Bestuur en werkgroep Join4Energy)

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch