Deelnemers, supporters en sponsoren bedankt!!

The Special Edition van de CMV zit er op! Volgende week zullen de laatste twee deelnemers nog hun uitdaging aan gaan, alle andere deelnemers hebben de inspanningen inmiddels achter de rug. Een speciale editie dat was het zeker. Anders dan anders, maar met alle speciale, unieke en ook persoonlijke challenges weer een feestje om te zien en mee te maken.

Samen met de alternatieve Challenge van 2020 hebben we een prachtige opbrengst van €123.865. Een mooi bedrag om een bijdrage mee te kunnen leveren aan het onderzoek naar energiestofwisselingsziekten.

Wij danken alle deelnemers en al onze sponsoren die deze Challenge maakten tot wat het is geworden; een groot succes. Deelnemers bedankt voor jullie inzet, creatieve challenges en al het sponsorgeld dat jullie bijeen hebben gebracht. Sponsoren die ons financieel ondersteunden om dit evenement mogelijk te maken bedankt voor jullie bijdrage. Fijn dat jullie ook nu we niet naar Frankrijk zijn gegaan onze organisatie hebben gesteund.

Het bestuur van de Stichting Join4Energy en de werkgroep Challenge Mont Ventoux zijn blij met het resultaat.

Zonder deelnemers en sponsoren is het niet mogelijk om een evenement als dit te organiseren. We hopen dus dat we alle deelnemers aan deze editie ook volgend jaar kunnen verwelkomen.

Voor een indruk van de challenges en de onthulling van de opbrengst, kijk op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/stichtingjoin4energy.

Over een week of 2 verschijnt er een speciale nieuwsbrief met veel verhalen, informatie en foto’s van The Special Edition.

Heb jij nog meer foto’s en verhalen van jouw challenge? Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch