Nieuw bestuurslid Join4Energy: Ron de Croon.

Nadat Joeri Berkenbosch enige tijd geleden aangaf dat hij zijn verantwoordelijkheid in het bestuur van Join4Energy niet langer meer waar kon maken was er de uitdaging een nieuw bestuurslid te vinden.

We zijn erg blij te kunnen melden dat Ron de Croon van betrokken deelnemer de stap wil maken naar enthousiast bestuurslid.

Ron stelt zich graag voor:

Ik ben Ron de Croon, 54 jaar, heb meer dan een handvol kinderen in een samengesteld gezin met Marga. Allemaal gezond, maar in de vriendenkring weten we dat dat ook anders kan zijn. Als actief lid van Fietsen voor Rens heb ik me ingezet voor Join4Energy, vanaf 2012 ben ik een aantal keren van de partij geweest bij de Mont Ventoux Challenge in Frankrijk en de Alternatieve Challenges van de afgelopen jaren. En nu de volgende stap, als lid van het bestuur wil ik nog meer betrokken zijn bij Join4Energy en de doelen waar zij voor staat. Help energiestofwisselingsziektes de wereld uit!

We wensen Ron een prettige en vruchtbare tijd in het bestuur van onze organisatie.

Tegelijkertijd willen we natuurlijk Joeri bijzonder hartelijk danken voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid voor onze organisatie. Voor velen is Joeri een van de gezichten van onze organisatie geworden!

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch