Trots overheerst! Wat een geweldige editie van de Challenge Mont Ventoux, voor de 13e keer mochten wij dit prachtige evenement organiseren. De twee laatste edities konden we het helaas vanwege corona niet uitvoeren in Frankrijk, maar afgelopen week kon het eindelijk weer! We hebben samen gelachen, we hebben samen gehuild, we hebben samen genoten maar bovenal hebben we SAMEN de top bereikt van de Mont Ventoux. 

Ons gezamenlijke doel mogen duidelijk zijn: energiestofwisselingsziekten moeten de wereld uit. Voor degene die vrijdagavond in de tent aanwezig waren geven de woorden van Prof. dr. Jan Smeitink hoop. Hoop voor de toekomst en hoop voor alle kinderen en volwassen met een energiestofwisselingsziekten. 

Samen hebben we gezorgd dat deze hoop een stukje dichterbij de werkelijkheid komt, want voor een medicijn is nog steeds veel geld nodig. Samen brachten we ruim €125.000 bijeen. Dit is het prachtige maar voorlopige bedrag want de sponsorbuttons blijven nog even actief! 

Namens de werkgroep en het bestuur van Join4Energy danken wij iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige eindresultaat! 

 

 

 

Club van 100

Michel Boukens
Joeri Berkenbosch
Peter Baars
Henri van der Reijken
Familie Westerink
Evert Remmerswaal
Lieske Koekkoek
Arno, Irma, Rens en Jingjing Heijenk
Peter van der Kemp
Jan en Mieke Smets
Nico en Cyril Schlepers
Hajo de Roo
Gert Gerritsen
Sjoerd Klijn
Marion Hurkmans
Rosmarijn Los
Cees en Helma van Esch
Kim Vollenbroek
Paraplumuziek
Familie Kremer
Astrid Dijkstra
Els den Hengst
André en Rita van Lierop
Martijn Dahmeijer
Willy Snoeck
Sjef van Esch